Hatsepsut Hajóút 5* utazás

Utazás azonosító száma: 42379

Legjobb egyiptomi utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Last minute, akciós utazás leírása

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben negatív PCR teszttel lépnek be Egyiptomba Nílusi hajóút programon való részvétel esetén nincs lehetőség a teszt helyszíni elvégeztetésére, mivel a program szerkezete nem teszi lehetővé, hogy a kint készíttetett teszt eredményét megvárja a csoport. A teszt eredményére hivatalosan 24-48 órát kell várni a hotelben ahova érkeznek, viszont a hajóút programja szerint már második nap kora reggel elhagyják a hotelt.

8 nap / 7 éjszaka.
Minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.
Hurghada - Asszuán - Luxor - Hurghada
3 éj hajón (4*, teljes panziós ellátással), 4 éj Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében (5*) all inclusive ellátással.

Program

1. nap

Indulás Budapestről közvetlen charterjárattal Hurghada-ba. Megérkezés, a vízum ügyintézése, majd transzfer Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében fekvő szállodába, bejelentkezés és vacsora.

2. nap

Korán reggel indulás Marsa Alamon keresztül Asszuán felé. Megérkezés után a hajókabinok elfoglalása, majd ebéd a hajón. Ebéd után a Philaei templomok meglátogatása, amelyeket az Asszuáni Nagy Gát építése miatt Philae szigetéről egy másik szigetre telepítettek át. A nagyobbik templomot Izisznek és Hórusznak emelték, a kisebbiket Hathornak. Fakultaív programlehetőség Núbiai falu meglátogatása (külön fizetendő: 30 EUR/felnőtt, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 15 EUR/fő). Vacsora és szállás a hajón.

3. nap

Reggel fakultatív program lehetőségek: Abu Simbel, az UNESCO világörökségként számontartott II. Ramszesz sziklatemplomainak meglátogatása (külön fizetendő: 100 EUR/fő, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 50 EUR/fő), a Nagy Gát megtekintése - (külön fizetendő: 20 EUR/fő, gyerekek részére 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves korig 10 EUR/fő). A fakultatív program után hajózás Kom Ombo felé, ebéd a hajón. Délután Kom Ombo Ptolemaiosz kori templomának megtekintése után hajózás Edfuba. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap

Korán reggel az Edfu-i Hórusz templom meglátogatása, mely Krisztus előtt az első században készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. A gigantikus műemléket konflisokkal lehet megközelíteni. Visszaérkezés a hajóra, reggeli. Hajózás Luxor-ba, a délutáni érkezést követően a Luxori tomplom megtekintése. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

A Nyugati Part meglátogatása: Királyok völgye (3 sír megtekintése. Tutankhamon sírjának megtekintése igény esetén külön fizetendő, kb. 350,- LE vagy 23,- USD -változhat), Hatsepsut temploma, Memnon kolosszusok, ebéd a hajón, majd a Karnaki templom megtekintése után transzfer Hurghada / Safaga / El Gouna körzetében lévő szállodába. Szállás és vacsora a szállodában.

6. nap

Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.

7. nap

Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.

8. nap

Transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás Budapestre charterjárattal.

* Az Esna-i zsilipet egyes időszakokban lezárják, ilyenkor a program annyiban módosul, hogy a hajóra beszállás Luxor helyett Esna-ban lesz, a vacsora és a szállás továbbra is a hajón történik, a műemlékeket Luxor helyett Esnából, transzferrel tekintik meg.

Áraink tartalmazzák

Repülőjegy és repülőtéri illeték árát oda-vissza Budapest - Hurghada - Budapest közvetlen charterjárattal, buszos transzferek a körút folyamán program szerint, 4 éjszaka hajón (4*) teljes panzióval, 3 éjszaka Hurghada / Safaga / El Gouna (5*) all inclusive ellátással, a programban szereplő belépőjegyek (kivéve a fakultatív programokat), a helyi magyar nyelvű képviselő által nyújtott szolgáltatások (a transzferek során helyi, angolul beszélő képviselő kíséri az utasokat, magyar nyelvű idegenvezető nem minden esetben biztosított).

Külön fizetendő

Vízumdíj: 12.900,- Ft/fő, útlemondási biztosítás - a részvételi díj 1,5 %-a, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, borravaló a hajóút során kb 25 EUR/fő a helyszínen fakultatív programok árai, amelyek a helyi képviselőnél fizethetők be a helyszínen.

További információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az All inclusive ellátás csak a hurghadai szállásra vonatkozik.
1. gyermek 2-15 éves korig 2 felnőttel egy szobában történő elszállásolás esetén nem fizet felárakat 5*-os szállodára.
Felhívjuk tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a körutak és nílusi hajóutak foglalása esetén az utazási iroda nem tudja a foglaláskor az utas számára pontosan megadni, hogy mely szállodákban lesznek elhelyezve a résztvevők, csak a szállás helyi besorolás szerinti minősítését tudjuk a szerződésbe foglalni és garantálni.
A hajóút program igény esetén nyaralási napokkal kombinálható!
Irodánk a program változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében!.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 42379
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az egyiptomi utazások megjelennek!