Hatsepsut Hajóút 5* utazás

Utazás azonosító száma: 42379

Legjobb egyiptomi utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Last minute, akciós utazás leírása

- 8 nap / 7 éjszaka,
- minimum 8 fő jelentkezése esetén indul,
- útvonal: Hurghada - Asszuán- Luxor - Hurghada
- 4 éj hajón (4*, teljes panziós ellátással), 3 éj Hurghada / Safaga / El Gouna körzetében (5*) all inclusive ellátással

Program

1. nap

Indulás Budapestről közvetlen charterjárattal Hurghada-ba. Megérkezés, a vízum ügyintézése, majd transzfer Hurghada / Safaga / El Gouna körzetében fekvő szállodába, bejelentkezés és vacsora.

2. nap

Korán reggel indulás Luxoron keresztül (rövid megálló, ebédcsomag felvétele) Asszuán felé. Megérkezés kora délután, majd a Philaei templomok meglátogatása, amelyeket az Asszuáni Nagy Gát építése miatt Philae szigetről egy másik szigetre telepítettek át. A nagyobbik templomot Izisznek és Hórusznak emelték, a kisebbiket Hathornak. Ezt követően a hajókabinok elfoglalása. Vacsora és Szállás a hajón.

3. nap

Reggel fakultatív programként lehetőség van Abu Simbel-be utazni az UNESCO világörökségként számon tartott II. Ramszesz sziklatemplomait meglátogatni (külön fizetendő: 85 EUR/fő), Nagy Gát megtekintése (külön fizetendő: 15 eur/fő). Núbiai falu (külön fizetendő: 15 EUR/fő) A fakultatív programok után hajózás Kom Ombo felé, ebéd a hajón. Délután Kom Ombo Ptolemaiosz kori templomának megtekintése után hajózás Edfuba. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap

Korán reggel Edfu-i Hórusz templom meglátogatása, mely Krisztus előtt az első században készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. A gigantikus műemléket konflisokkal lehet megközelíteni. Visszaérkezés a hajóra, reggeli.Hajózás Luxor-ba, a délutáni érkezést követően a Luxori tomplom megtekintése. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

A Nyugati Part meglátogatása: Királyok völgye, Hatsepsut temploma, Memnon kolosszusok, ebéd a hajón, majd a Karnaki templom megtekintése után transzfer Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében lévő szállodába. Szállás és vacsora a szállodában.

6. nap

Pihenés és szabad program az üdölőhelyen.

7. nap

Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.

8. nap

Transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás Budapestre charterjárattal.

* Az Esna-i zsilipet egyes időszakokban lezárják, ilyenkor a program annyiban módosul, hogy a hajóra beszállás Luxor helyett Esna-ban lesz, a vacsora és a szállás továbbra is a hajón történik, a műemlékeket Luxor helyett Esnából, transzferrel tekintik meg.

Áraink tartalmazzák

- repülőjegy árát oda-vissza Budapest-Hurghada-Budapest közvetlen charterjárattal,
- buszos transzferek a körút folyamán program szerint,
- 4 éjszaka hajón (4*) teljes panzióval, 3 éjszaka Hurghada / Safaga / El Gouna (5*) all inclusive ellátással,
- a programban szereplő belépőjegyek (kivéve a fakultatív programokat),
- a helyi magyar nyelvű képviselő által nyújtott szolgáltatások (a transzferek során helyi, angolul beszélő képviselő kíséri az utasokat, magyar nyelvű idegenvezető nem minden esetben biztosított)

Külön fizetendő
- repülőtéri illeték: 54.900 Ft/fő,
- vízumdíj: 9.000 Ft/fő,
- útlemondási biztosítás - a részvételi díj 1,5 %-a,
- betegség-, baleset-, poggyász-biztosítás: AIR SILVER 700 Ft/fő/nap, AIR GOLD 940 Ft/fő/nap,
- fakultatív programok árai, amelyek a helyi képviselőnél fizethetők be a helyszínen,

További információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az All inclusive ellátás csak a hurghadai szállásra vonatkozik. 1. gyermek 2-15 éves korig 2 felnőttel egy szobában történő elszállásolás esetén nem fizet felárakat 5*-os szállodára.

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a körutak és nílusi hajóutak foglalása esetén az utazási iroda nem tudja a foglaláskor az utas számára pontosan megadni, hogy mely szállodákban lesznek elhelyezve a résztvevők, csak a szállás helyi besorolás szerinti minősítését tudjuk a szerződésbe foglalni és garantálni.Irodánk a program változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében!.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 42379
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az egyiptomi utazások megjelennek!