Hatsepsut Hajóút 4* utazás

Utazás azonosító száma: 42378

Legjobb egyiptomi utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Last minute, akciós utazás leírása

8 nap / 7 éjszaka,
Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.
Hurghada - Asszuán - Luxor - Hurghada
3 éj hajón (4*, teljes panziós ellátással), 4 éj Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében (4*) all inclusive ellátással.

PROGRAM

1. nap

Indulás Budapestről közvetlen charterjárattal Hurghada-ba. Megérkezés, a vízum ügyintézése, majd transzfer Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében fekvő szállodába, bejelentkezés és vacsora.

2. nap

Korán reggel indulás Luxoron keresztül (rövid megálló, ebédcsomag felvétele) Asszuán felé. Megérkezés kora délután, majd a Philaei templomok meglátogatása, amelyeket az Asszuáni Nagy Gát építése miatt Philae szigetről egy másik szigetre telepítettek át. A nagyobbik templomot Izisznek és Hórusznak emelték, a kisebbiket Hathornak. Ezt követően a hajókabinok elfoglalása. Vacsora és Szállás a hajón.

3. nap

Reggel fakultatív programként lehetőség van Abu Simbel-be utazni az UNESCO világörökségként számon tartott II. Ramszesz sziklatemplomait meglátogatni (külön fizetendő: 100,- EUR/fő), Nagy Gát megtekintése (külön fizetendő: 20,- EUR/fő). A fakultatív programok után hajózás Kom Ombo felé, ebéd a hajón. Délután Kom Ombo Ptolemaiosz kori templomának megtekintése után hajózás Edfuba. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap

Korán reggel Edfu-i Hórusz templom meglátogatása, mely Krisztus előtt az első században készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. A gigantikus műemléket konflisokkal lehet megközelíteni. Visszaérkezés a hajóra, reggeli. Hajózás Luxor-ba, a délutáni érkezést követően a Luxori templom megtekintése. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

A Nyugati Part meglátogatása: Királyok völgye (3 sír megtekintése. Tutankhamon sírjának megtekintése igény esetén külön fizetendő, kb. 350,- LE vagy 23,- USD - változhat), Hatsepsut temploma, Memnon kolosszusok, ebéd a hajón, majd a Karnaki templom megtekintése után transzfer Hurghada / Safaga / El Gouna körzetében lévő szállodába. Szállás és vacsora a szállodában.

6. nap

Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.

7. nap

Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.

8. nap

Transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás Budapestre charterjárattal.

* Az Esna-i zsilipet egyes időszakokban lezárják, ilyenkor a program annyiban módosul, hogy, a műemlékeket Luxor helyett Esnából, transzferrel tekintik meg.

Áraink tartalmazzák

Repülőjegy és repülőtéri illeték árát oda-vissza Budapest - Hurghada - Budapest közvetlen charterjárattal, buszos transzferek a körút folyamán program szerint, 4 éjszaka hajón (4*) teljes panzióval, 3 éjszaka Hurghada/Safaga/El Gouna (4*) all inclusive ellátással, - a programban szereplő belépőjegyek (kivéve a fakultatív programokat), - a helyi magyar nyelvű képviselő által nyújtott szolgáltatások (a transzferek során helyi, angolul beszélő képviselő kíséri az utasokat, magyar nyelvű idegenvezető nem minden esetben biztosított).

Külön fizetendő

Vízumdíj: 9.000,-Ft/fő, útlemondási biztosítás - a részvételi díj 1,5 %-a, betegség-, baleset-, poggyász-biztosítás, fakultatív programok árai, amelyek a helyi képviselőnél fizethetők be a helyszínen.

További információ

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az All inclusive ellátás csak a hurghadai szállásra vonatkozik. 1. gyermek 2-15 éves korig 2 felnőttel egy szobában történő elszállásolás esetén nem fizet felárakat 5*-os szállodára.
Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a körutak és nílusi hajóutak foglalása esetén az Utazási iroda nem tudja a foglaláskor az utas számára pontosan megadni, hogy mely szállodákban lesznek elhelyezve a résztvevők, csak a szállás helyi besorolás szerinti minősítését tudjuk a szerződésbe foglalni és garantálni.
.A hajóút program igény esetén nyaralási napokkal kombinálható!
Irodánk a program változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében!.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 42378
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az egyiptomi utazások megjelennek!