Hatsepsut Hajóút 4* utazás

Utazás azonosító száma: 39855

Legjobb egyiptomi utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték
Sajnos 2 főre nincs szoba!

Last minute, akciós utazás leírása

8 nap / 7 éjszaka, Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul, Hurghada - Luxor - Asszuán - Hurghada4 éj hajón (4*, teljes panziós ellátással) , 3 éj Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében (4* vagy 5*) all inclusive ellátással.

PROGRAM
1. nap
Indulás Budapestről közvetlen charterjárattal Hurghada-ba. Megérkezés, a vízum ügyintézése, majd transzfer Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében fekvő szállodába, bejelentkezés és vacsora.
2. nap
Korán reggel indulás Luxor felé. Megérkezés, beszállás a hajóra , ebéd. Ebéd után a Nyugati Part meglátogatása: Királyok völgye, Hatsepsut temploma, Memnon kolosszusok, alabástromműhely. Vacsora és szállás a hajón.
3. nap
Reggeli után a monumentális Karnaki és Luxori templomok megtekintése. Ebéd a hajón, majd hajózás Esna-n keresztül Edfu-ba. Vacsora és szállás a hajón.
4. nap
Reggeli után az Edfu-i Hórusz templom meglátogatása, mely Krisztus előtt az első században készült el, korának legteljesebb egyiptomi emléke. A gigantikus műemléket konflisokkal lehet megközelíteni. Ebéd a hajón. Délután hajózás Kom Ombo-ba. Kom Ombo Ptolemaiosz kori templomának megtekintése után hajózás Asszuánba. Vacsora és szállás a hajón.
5. nap
Reggel fakultatív programként lehetőség van Abu Simbel-be utazni az UNESCO világörökségként számon tartott II. Ramszesz sziklatemplomait meglátogatni (külön fizetendő). Dél körül visszaérkezés a hajóra, majd szabad program, (asszuáni bazárlátogatás, fakultatív lehetőségként felukkázás a Níluson, Nagy Gát megtekintése - külön fizetendő). Vacsora és szállás a hajón.
6. nap
Reggeli után a Philaei templomok meglátogatása, amelyeket az Asszuáni Nagy Gát építése miatt Philae szigetéről egy másik szigetre telepítettek át. A nagyobbik templomot Izisznek és Hórusznak emelték, a kisebbiket Hathornak. Délután transzfer a Hurghada/Safaga/El Gouna körzetében lévő szállodába. Szállás és vacsora a szállodában.
7. nap
Pihenés és szabad program az üdülőhelyen.
8. nap
Transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás Budapestre charterjárattal.

* Az Esna-i zsilipet egyes időszakokban lezárják, ilyenkor a program annyiban módosul, hogy a hajóra beszállás Luxor helyett Esna-ban lesz, a vacsora és a szállás továbbra is a hajón történik, a műemlékeket Luxor helyett Esnából, transzferrel tekintik meg.
Áraink tartalmazzák
repülőjegy árát oda-vissza Budapest-Hurghada-Budapest közvetlen charterjárattal, buszos transzferek a körút folyamán program szerint, 4 éjszaka hajón (4*) teljes panzióval, 3 éjszaka Hurghada/Safaga/El Gouna (4* v. 5*) all inclusive ellátással, - a programban szereplő belépőjegyek (kivéve a fakultatív programokat), - a helyi magyar nyelvű képviselő által nyújtott szolgáltatások (a transzferek során helyi, angolul beszélő képviselő kíséri az utasokat, magyar nyelvű idegenvezető nem minden esetben biztosított)

Külön fizetendő
- repülőtéri illeték 54.900 Ft/fő,
- vízumdíj: 9.000 Ft/fő,
- ügyintézési díj (borravalók, kezelési ktg stb.): 25 USD - Helyszínen fizetendő!,
- útlemondási biztosítás - a részvételi díj 1,5 %-a,
- Betegség-, Baleset-, Poggyász-biztosítás:,
 - fakultatív programok árai, amelyek a helyi képviselőnél fizethetők be a helyszínen,

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az All inclusive ellátás csak a hurghadai szállásra vonatkozik. 1. gyermek 2-15 éves korig 2 felnőttel egy szobában történő elszállásolás esetén nem fizet felárakat 5*-os szállodára. Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a körutak és nílusi hajóutak foglalása esetén a
Utazási iroda nem tudja a foglaláskor az utas számára pontosan megadni, hogy mely szállodákban lesznek elhelyezve a résztvevők, csak a szállás helyi besorolás szerinti minősítését tudjuk a szerződésbe foglalni és garantálni.Irodánk a program változtatásának jogát fenntartja a helyszíni körülmények függvényében!.

A szállodához nem tartozik térkép!
Utazás azonosító száma: 39855
Indulási időpontok, árak, kalkuláció, megrendelés
Kérem várjon amíg az egyiptomi utazások megjelennek!